fredag 12 april 2013

Optimal hy, ja tack! (p 6)



Vill du veta hur du ska ta hand om din hy?

Har du för lite tid för dig själv?

Drömmer du om en optimal hy?

Oavsett hur gammal du är och vilken hudtyp eller vilka hudbehov du har så vill du känna dig nöjd med ditt utseende. Nya Optimals hjälper dig att uppnå en optimal hy så att du lätt och enkelt kan vara ditt vackraste jag - för att du ska ha en sak mindre att oroa dig för.

Nya Optimals har fått bättre konsistens, nya, fräscha dofter OCH den nya, kraftfulla patenterade antioxidantteknologin, lingon 50:50.
Oriflames forskare är först i världen med att kombinera 50% bärextrakt och 50% bladextrakt från det svenska lingonet.

Effektiva cremer med antirynkeffekt, 40+, alla hudtyper.

Optimals Smooth Out Day Cream SPF 10
Effektiv dagcreme med antirynkeffekt som hjälper till att återställa din hys spänst. Innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som hjälper till att skydda hyn mot miljöpåverkan, och en magnesiumaktiv ingrediens som stärker hyns struktur. Innehåller SPF 10. Applicera varje morgon. 50 ml.
Nu 199kr (ord.280kr)

Optimals Smooth Out Night Cream
Vårdande nattcreme med antirynkeffekt som återställer din hys elasticitet. Innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som hjälper till att skydda hyn mot miljöpåverkan, och en magnesiumaktiv ingrediens som stärker hyns struktur. Applicera varje kväll. 50 ml.
Nu 199kr(280kr)
LANSERINGSPRIS; köp hela setet för 299kr.

Fräsch och hälsosam hy som andas bättre, alla åldrar, normal/blandhy

Optimals Oxygen Boost Day Cream Normal/Combination Skin
Behaglig, uppfriskande dagcreme som innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som skyddar hyn mot miljöpåverkan, och en O²-aktiv ingrediens för en fräschare, hälsosammare hy. Passar normal/blandhy. Applicera varje morgon. 50 ml.
Nu 129kr (ord.180kr)

Optimals Oxygen Boost Night Cream Normal/Combination Skin
Behaglig, återfuktande nattcreme som innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som skyddar hyn mot miljöpåverkan, och en O²-aktiv ingrediens för en fräschare, hälsosammare hy. Passar normal/blandhy. Applicera varje kväll. 50 ml.
Nu 129 kr (ord. 180kr)
LANSERINGSPRIS; köp setet för 199kr!

Optimals Oxygen Boost Day Cream Oily Skin
Lätt och mattande dagcreme som innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som skyddar hyn mot miljöpåverkan, och en O²-aktiv ingrediens för en fräschare, hälsosammare hy. Passar fet hy. Applicera varje morgon. 50 ml.
Nu 129 kr (ord 180kr)

Optimals Oxygen Boost Night Cream Oily Skin
Lätt, återfuktande nattcreme som innehåller den patenterade antioxidantteknologin Lingon 50:50™, som skyddar mot miljöpåverkan, och en O²-aktiv ingrediens för en fräschare, hälsosammare hy. Passar fet hy. Applicera varje kväll. 50 ml.
Nu 129kr (ord.180kr)
LANSERINGSPRIS; köp hela setet för 199kr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar