torsdag 11 april 2013

Fylliga läppar, insvepta i fukt och glansig färg på ett ögonblick (p 6)



Giordani Gold Voluptuous Lipstick


Fylliga läppar, insvepta i fukt och glansig färg på ett ögonblick
Nu introducerar vi Giordani Gold Voluptuous Lipstick, ett sofistikerat läppstift i ett smäckert format som känns ljuvligt att applicera och bekvämt att bära*. Nu kan du få fylliga läppar insvepta i fukt och med glansig färg på ett ögonblick.

Behaglig formula med glans för en fylligare effekt
Redan från första appliceringen smälter Voluptuous Lipstick in i läpparna för en ljuvligt behaglig känsla och en slöja av färg och glans. När färgen glider på ger dess multifacetterade glansiga finish en känsla av fylligare läppar med underbar glans. De flesta kvinnor som provat Voluptuous Lipstick tyckte att det var så behagligt att bära att de skulle välja det före sitt vanliga läppstift*.

Kraftfull återfuktning för volym inifrån
Det högkvalitativa komplexet Hydra Full återfuktar läpparna ögonblickligen, ökar volymen inifrån och ger kliniskt bevisad återfuktning i 8 timmar**. Dess sammansättning av kraftfulla återfuktare och tripeptider hjälper till att återfukta läpparna på djupet och ger volym genom att fylla upp utrymmet mellan kollagen- och elastinfibrerna i hudens översta lager för läppar som ser fylligare ut. Detta kombinerat med Voluptuous Lipsticks glansiga finish hjälper läpparna att se fylligare ut med en långvarig återfuktning** och en mer sensuell läppkontur. Efter att ha burit Voluptuous Lipstick i en vecka, instämmer de flesta kvinnor om att deras läppar kändes återfuktade, fylligare och föryngrade

Nu; 119 kr (ord. 180kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar