onsdag 13 april 2011

Väldoft för tjejerna


Muse
Den ljuvligaste av dagdrömmar. Slut ögonen och känn hur solstrålarna dansar omkring dig. Låt doften av Muse svepa över dig och njut när gränsen mellan verklighet och dröm suddas ut.
Designen av flaskan är inspirerad blommor på en blomsteräng som svajar i vinden. Den överdimensionerade korken har formen av en ljuv viol.
Toner av gröna blad minglar med viol och avslutas med en förtrollande daggbukett och toner av vit mysk. 199kr (ord. 295kr)

Felicity Edt
Dröm dig bort till ett exotiskt paradis...
Föreställ dig en lyxig drömvärld av silke, kryddor och strålande solnedgångar med de varma tonerna i Felicity Eau de Toilette. Låt dess dofter av spröd jasmin, kanel och vanilj förtrolla dig och ta dig med till ett exotiskt paradis.

Vaniljextrakten som används i Felicity Eau de Toilette kommer från Eco-Agri Research Foundation (EARF). EARF är en ideell organisation som hjälper indiska jordbrukare och deras samhällen genom att stödja livsviktiga projekt som byggandet av brunnar, vägar och skolor. 199kr (ord.275kr)

Miss O
Miss O Club Privé Eau de Toilette

Charmerande partydoft där bergamott, apelsinblomma och liljekonvalj minglar med sensuell ambra. 189kr (ord.260kr)

Miss O Fashion Princess Eau de Toilette
Ljuvlig doft där frestande frukter och utsökt fresia blandas med alpviol, jasmin, mysk och fylliga trätoner. 189kr (ord.260kr)

Miss O Eau de Toilette

Ung och kaxig doft där krispig grapefrukt blandas med sensuell bergamott och toppas med oförglömlig sandelträ. 149kr (ord.260kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar