onsdag 13 april 2011

Nagelvård


Se på dina händer - andra gör det!
Många tycker inte det spelar nån roll, särskilt om man inte har långa naglar. Men! Det spelar ingen roll om en nagel är lång eller kort, bara den får den vård den behöver!
Händer och naglar är något av de första som andra människor lägger märke till hos dig.

Nail Buffer Set
Nagelfils-set som används i tre steg.
Numreringen och de olika färgerna guidar dig rätt i stegen till en perfekt vårdad nagel. Rengör, vårda och ge glans! Använd ovanpå nageln.
Naglarna blir toppenfina!! 29kr (för alla tre)

Oriflame Beauty Cuticle Remover Gel
Mjukgör och återfuktar nagelbandsområdet.
Med tomat- och gurkjuicer, sötmandel- och olivolja. Applicera och skjut tillbaka nagelbanden med applikatorn. 79kr (ord.110kr)


Oriflame Beauty Nail Polish Corrector Pen
Nagellacksremover i praktisk pennform för korrigering av nagellack. Innehåller sötmandelolja, acetonfri. Refill medföljer.
Perfekt att använda när man som jag lyckas måla utanför nageln. Tar bort det felaktigt målade i ett litet kick.89kr (ord.120kr)

Oriflame Beauty Crystal Base & Top Coat
Innehåller diamantpuder som ger en hård, långvarig finish. Fixerande underlack och ett glänsande, skyddande överlack i ett. Långvarig hållbarhet - sitter i upp till 1 vecka . 79kr (ord.110kr)

Oriflame Beauty Quick Dry Drops
Snabbtorkande droppar, naglarna är torra på 60 sek. Hjälper till att förebygga kladd, repor och märken• Innehåller sheasmör som återfuktar naglarna. 79kr (ord.110kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar