onsdag 11 augusti 2010

Vårda ditt ansikte (12)



Grape Antioxidant är serien för Normal hy & blandhy, för alla åldrar.

Grape Antioxidant Day Cream 69kr (ord.110kr)
Skyddande dagcreme med ekologiskt druvkärnsextrakt. Ger fukt och hjälper till att skydda huden mot föroreningar och fria radikaler som påskyndar hudens åldrande. Passar för normal hy och blandhy. 75 ml.

Grape Antioxidant Night Cream 69kr (ord. 110kr)
Vårdande nattcreme med ekologiskt druvkärnsextrakt. Återuppbygger hudens naturliga skyddsbarriärer under natten. Gör normal hy och blandhy mjuk och len. 75 ml.

Grape Antioxidant Face Wash 59kr (ord.Löddrande ansiktsrengöring med ekologiskt druvkärnsextrakt. Rengör skonsamt huden från makeup,orenheter och spår av föroreningar. Balanserar huden och hjälper till att skydda mot fria radikaler. För normal hy och blandhy. 150 ml.95kr)

Organic Aloe Vera & Arnica Extract är serien för alla hudtyper men är särskilt lämpad för känslig hud & för alla åldrar.

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Face Cream 79kr(ord 115kr)
Mild dag- och nattcreme med 100% ekologiska extrakt av aloe vera och arnica som skyddar, lindrar och återställer balansen i huden. Huden blir mjuk, behaglig och återfuktad. Passar alla hudtyper, speciellt lämpad för känslig hy. 75 ml.

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Face Wash 69kr (ord.100kr)
Ansiktsrengöring som skonsamt tar bort makeup-rester och sebum. Har en lindrande effekt på huden. Innehåller 100% ekologiska extrakt av aloe vera och arnica som är rika på vitaminer och mineraler. Passar alla hudtyper, speciellt lämpad för känslig hy. 150 ml.

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Toner 69kr (ord. 100kr)
Milt ansiktsvatten som svalkar och fräschar upp huden. Kombinerar 100% ekologiska extrakt av aloe vera och arnica som lindrar huden och förbereder den för en fuktcreme. Passar alla hudtyper, lämpar sig speciellt för känslig hy. 150 ml.

Pure Nature Organic Aloe Vera & Arnica Extract Soothing Pure Gel 80% 55kr (ord. 80kr)
Välgörande gelé som innehåller lindrande ekologiska extrakt av aloe vera och arnica. Fräschar upp huden samt motverkar torr hud på kroppen och i ansiktet. 50 ml.


Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract är serien för alla hudtyper & för alla åldrar.

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Face Cream 69kr (ord.110)
Återfuktande dag- och nattcreme med ekologiskt extrakt av blåbär och lavendel som lugnar och mjukgör huden. Ger huden en vacker lyster. Passar alla hudtyper. 75 ml.

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Face Wash 59kr (ord 95kr)
Lugnande gelérengöring med ekologiskt extrakt av blåbär och lavendel. Rengör varsamt samt lugnar och återfuktar huden. Passar alla hudtyper. 150 ml.

Pure Nature Organic Blueberry & Lavender extract Calming Toner 59kr (ord.95kr)
Återfuktande ansiktsvatten med ekologiskt extrakt av blåbär och lavendel som lugnar och skyddar och mjukgör din hy samt förbereder den för efterföljande cremer. Passar alla hudtyper. 150 ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar