onsdag 11 augusti 2010

Royal Velvet - ansiktsserien för torr, mogen hud. 35+(12)




Royal Velvet Creamy Cleansing Milk 99kr (ord.170kr)
Uppfriskande rengöringsmjölk som varsamt tar bort orenheter och gör huden mjuk och smidig. Applicera med en bomullstuss över ansikte och hals. Torka eller skölj därefter noga. Passar torr och mogen hy. 200 ml.

Royal Velvet Softening Toning Gel 99kr (ord.170kr)
Återfuktande och mjukgörande ansiktsvatten med iris-isoflavoner som skonsamt avlägsnar orenheter och förbereder huden för dag- eller nattcreme. Applicera med en bomullstuss över ansikte och hals efter rengöring. Skall ej sköljas av. Passar torr och mogen hy. 200 ml.

Royal Velvet Prestigious Eye Cream 119kr (ord.160kr)
Silkeslen ögoncreme som verkar uppfriskande och utslätande på det känsliga ögonområdet. Innehåller extrakt från iris-isoflavoner. Passar för torr och mogen hy. 20 ml.

Royal Velvet Supreme Day Cream SPF 15 199kr (ord. 290kr)
Fyllig dagcreme som ger näring, stramar upp och är intensivt återfuktande. Gör huden mjuk och insvept i en lätt blommig doft. Berikad med extrakt av iris-isoflavoner och SPF 15. För torr till mycket torr och mogen hy. 50 ml.

Royal Velvet Ultimate 8-Hour Night Cream 199kr (ord. 290kr)
Mjuk och fyllig nattcreme som återställer hudens skönhet under natten. Denna lyxiga creme återuppbygger torr och mogen hy och ger näring på djupet under 8 timmar. Berikad med extrakt av iris-isoflavoner. 50 ml.

Royal Velvet Ultra Restorative Capsules 269kr (ord.380kr)
Kapslar som reducerar linjer och rynkor samtidigt som de gör huden spänstigare. Jämna ut kapselns innehåll jämnt över tvättat ansikte och hals

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar