söndag 10 mars 2013

Bekämpa mogen hys ålderstecken - period 4


Återfå hy med spänst och ungdomlig look.
Nu lanseras NYA Time Reversing Intense - den första hudvårdsserien som kombinerar genisteinSOY och komplexet Amino+. Bevisat att den efter klimakteriet bekämpar hudens ålderstecken så som djupa rynkor, förlorad spänst och elastivitet, ojämn hudton och slappa konturer. Återfå spänst och en ungdomlig look så att du får ännu vackrare hy för var dag som går.

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Day Cream SPF 15
Kraftfull dagcreme med en ny, exklusiv formula. Den förädlade genisteinSOY verkar på hudens skönhetsgener, Beauty Genes™ och ger en spänstig, smidig hy ungdomlig lyster. Det exklusiva komplexet Amino+ förbättrar elasticiteten och ansiktskonturerna samt reducerar synligt rynkor. 50 ml.
Nu; 299 kr/st (ord.pris 450 kr/st)

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Night Cream
Nattcreme, med exklusiv formula, som behandlar alla aspekter av hy som genomgått klimakteriet. Med genisteinSOY och komplexet Amino+, som fyller ut djupa rynkor, får hyn spänst och ansiktskonturerna förbättras. 50 ml.
Nu 299 kr/st (ord.pris 450 kr/St)

Time Reversing Intense SkinGenistII™ Eye Cream
Ögoncreme som förbättrar alla ålderstecken kring ögonen som uppstår efter klimakteriet. Med genisteinSOY och komplexet Amino+ fylls djupa rynkor ut och ögonkonturen och ögonområdet får spänst. Använd två gånger dagligen för maximal effekt. 15 ml.
Nu; 189 kr/st (ord.pris 240 kr/st)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar