onsdag 14 november 2012

Sparkle in Paris!

Oriflame är stolta över att presentera Sparkle in Paris - En festlig kollektion inspirerad av glittret och glamouren i juletidens Paris. Julens högtid närmar sig snabbt, vilket bara kan betyda en sak: en julkalender full av festligheter! Dröm dig bort till romantikens och ljusets stad med denna nya lyxiga kollektion av sofistikerade måste-ha för en glittrande jul.
Sparkle in Paris Earring Set
Örhängen i set av tre. Silvertonade, med rosaglittrande stenar, klassiska pärlor och fyrkantiga droppar i diamantdesign.
99 kr/st
Sparkle in Paris Reed Diffuser
Doftstickor och doftolja med en modern mix av champagne, sandelträ och apelsinblommor för en härlig blomsterdoft. 90 ml.
Just nu 99kr/st (ord.150kr)
Sparkle in Paris Watch
Klocka med pärlarmband och en rektangulär silverurtavla. Baksida av rostfritt stål. Med Quartz-urverk. Kvicksilverfritt batteri.
199kr/st
Sparkle in Paris Eau de Toilette
Doft som kombinerar sensuell vetiver med fräscha boysenbär och lockande champagne. Sparkle in Paris är helt enkelt oemotståndlig och kommer att ge dig samma spännande känsla som Paris gör. 50 ml.
310 kr MEN handla i aktuell katalog för 300kr så kan du köpa denna för 129kr!
Sparkle in Paris Anti-perspirant 24h Deodorant
Elegant antiperspirant deodorant med 24-timmars skydd. En glamourös och feminin blandning av champagne, vetiver och boysenbär. Alkoholfri. 50 ml. 40 kr/st
Sparkle in Paris Shimmering Body Lotion
Kroppscreme med en skimrande glans och lätt doft av champagne. Återfuktar huden hela dagen och gör den mjuk och behaglig. 200 ml.
60kr/st
Sparkle in Paris Bath & Shower Gel
Bad- och duschgelé med en glamourös doft av champagne, vetiver och boysenbär. En mild och lyxig formula som gör din duschupplevelse till något utöver det vanliga. Passar både för bad och dusch. 300 ml.
70 kr/st
Köp alla tre för endast 115 kr
Sparkle in Paris Lip Gloss
Läppglans i tre nyanser med metashinepärlor som ger en ultraglossig finish och lyxig glans. Smidig applikator för en enkel och precis applicering. 5 ml.
Jus tnu 79 kr/st (ord110kr)
Sparkle in Paris Eye Pencil
Ögonpenna i tre skimrande metallicnyanser som skapar en dramatisk look. Lätt att vässa och smidig applicering. 1 g.
Just nu 89 kr/st (ord.125kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar