söndag 15 april 2012

Solens strålar värmer snart (6)

Njut & sola säkert!
Skydda din hy mot skadliga solstrålar och från att åldras i förtid!
NU 1 för 89kr eller 2 för 150kr


Låg SPF (6-10)
För mörkare, mer olivfärgad eller solbränd hud som inte bränner sig så lätt.
Sol family 6 Low Sun Tanning Oil
Solskyddsolja med SPF 6 och E-vitamin. Perfekt för mörkare hudtoner eller för hud som redan är solbrun. Lättapplicerad och fuktgivande formula som gör din hud silkesmjuk. Vattenresistent. 150 ml.
Sol family 10 Low Clear Sun Spray
Solskyddsspray för kroppen med SPF 10 som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Innehåller E-vitamin. Kladdfri och snabbabsorberande formula. Vattenresistent. 150 ml.

Medium SPF (15-25)
För hud som gradvis blir solbränd men som kan bränna sig efter längre tid i solen.
Sol anti-ageing 20 Medium Face Sun Cream
Solskyddsscreme för ansiktet med SPF 20. Innehåller UV-filter som motverkar brännskador samt rynkor och mörka fläckar i ansiktet. Innehåller vårdande E- vitamin och vild soja som mjukgör och slätar ut huden. 75 ml.
Sol family 15 Medium Sun Lotion Spray
Solskyddsspray med SPF15 som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Genomskinlig och snabbabsorberande formula med E-vitamin och solrosolja som återfuktar och vårdar din hud. 150 ml.
Sol family 25 Medium Sun Cream
Solskyddscreme med SPF 25 som skyddar mot UVA- och UVB-strålar. Vattenresistent och fuktgivande formula. Innehåller E-vitamin som vårdar och mjukgör din hud. 100 ml.
Sol kids 25 Medium Coloured Sun Spray
Färgad solskyddsspray med hög solskyddsfaktor, SPF 25, som skyddar känslig hud. Innehåller E-vitamin och B5 som återfuktar huden. Vattenresistent. 125 ml.

Hög SPF (30-50)
För ljus till väldigt ljus hud som lätt bränner sig och som det tar tid för att bli brun.
Sol family 50 High Sun Cream
Solskyddscreme med SPF 50 som ger skydd även för den mest solkänsliga huden. Innehåller återfuktande ämnen som gör huden mjuk och len samt E-vitamin som förstärker hudens naturliga försvar. 75 ml.

Lindrar huden & bevarar solbrännan!
* Återfukta & lindra alltid huden efter solexponering
* Med återfuktad hud håller solbrännan längre
* Applicera aftersun så fort som möjligt om du har bränt dig för att lindra huden
Sol family After Sun Shimmering Lotion
Snabbabsorberande aftersunlotion med gyllene skimmer som omedelbart ger huden en strålande lyster. Innehåller ett avancerat fuktkomplex som ger intensiv återfuktning samt allantion och sheasmör som lugnar. 200 ml.
Sol family After Sun Soothing Lotion
Intensivt återfuktande aftersunlotion med vårdande allantoin samt sheasmör som hjälper till att reducera rodnader och irritationer som orsakats av solexponering. Innehåller ett komplex som återfuktar och förlänger din vackert solbruna ton. 200 ml.
Sol family After Sun Intense Nourishing Balm
Intensivt näringsgivande creme med morotsolja som framhäver din solbruna ton på ett naturligt sätt. Berikad med sheasmör som mjukgör och lugnar huden efter solexponering. 200 ml.

Sol Golden Self Tan Body Mist Spray
Lättapplicerad och snabbabsorberande brun-utan-sol-spray som ger ett naturligt och jämnt resultat. Återfuktar huden. 150 ml.
Sol Golden Self Tan Tinted Face Cream
Ansiktscreme med en brun-utan-sol-effekt som ger ett jämnt och naturligt solbrunt resultat. Färgade pigment och gyllene partiklar som ger en omedelbart solkysst effekt. 75 ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar