torsdag 7 juli 2011

Pure Nature, 100% ekologiska extrakt (10)


Senaste tillskottet i serien Pure Nature.
Den är till normal hy & bland hy, alla åldrar.

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Night Cream
Fyllig nattcreme med ekologiska extrakt av acaibär och granatäpple. Applicera på kvällen för att mjukgöra och återfukta huden medan du sover. Huden blir mjuk och behaglig. 75 ml. 85kr (ord.pris 120kr)

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Day Cream
Vårdande dagcreme med ekologiska acaibär och granatäpple som är rika på antioxidanter och hjälper till att skydda huden mot tidiga ålderstecken. Huden känns mjuk och behaglig. 75 ml. 85kr (ord.pris 120kr)

Pure Nature Organic Açai & Pomegranate Antioxidant Face Wash
Uppfriskande ansiktsvatten med ekologiska extrakt av acaibär och granatäpple som skonsamt tar bort makeuprester och orenheter. Huden får ett bra skydd mot tidiga ålderstecken och yttre påverkan samt känns fräsch och ren. 150 ml. 79kr (ord.pris 115kr)

Köp alla 3 produkterna för 219kr så får du en ansiktssvamp som skonsamt tar bort döda hudceller samt rengör & vitaliserar huden.

Acaibäret klassas som ett "superbär" pga sin näringsrika & antioxiderande innehåll. En av bärets mest uppskattade egenskap är att bäret hjälper till att skydda huden mot tidiga ålderstecken.

Granatäpplet är rikt på antioxidanter och har använts inom traditionell läkekonst i tusentals år. Det trivs i naturliga och torra miljöer. Granatäpplet skyddar huden mot yttre påverkan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar