onsdag 1 september 2010

Ge dina fötter det lilla extra! (13)


Foot Care har allt dina fötter behöver och vill ha!

Invigorating Pedicure Soak
Väldoftande fotbadsolja med lavendel, rosmarin och timjan. Häll oljan i ett fotbad, sänk ner fötterna och känn hur oljan hjälper till att ta bort spänningar och smärtor. Dina fötter blir rena och mjuka. 150 ml. NU 75kr (ord. 105kr)

Stimulating Leg Comfort Balm
Uppfräschande creme för trötta ben och fötter. Innehåller en blandning av naturliga extrakt med bland annat hästkastanj som hjälper till att stimulera cirkulationen. 100ml NU 95kr (ord. 135kr)

Heel Relief Cream
Effektiv fotcreme med sheasmör och vitamin B5 som ger intensiv återfuktning och effektiv uppmjukning av mycket torra fötter*. *Konsumenttestad på 99 frivilliga med mycket torra fötter och förhårdnader på hälarna (självutvärdering). 75 ml. Nu 79kr (ord. 110kr)

Foot Salvation Cream
Fotcreme som lindrar obehag samt motverkar förhårdnader och valkar. Innehåller en mjukgörande kombination av salicylsyra, sheasmör och essentiell pepparmintsolja. Fötterna blir märkbart mjukare på bara två veckor. Dermatologiskt testad. 50 ml. Nu 69kr (ord.100kr)

Foot Rescue Mask for dry & tired feet
Intensiv och fuktgivande fotinpackning som bekämpar uttorkning. Effektiv behandling med ingredienser som aktivt jobbar med att återfukta och försköna dina fötter. Innehåller även pepparmintsolja som har en kylande och stärkande effekt. 100 ml. Nu 89kr (ord.130kr)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar